Destinacije

Destinacije

Hrvaško morje je s svojo izredno razvejano obalo in neštetimi otoki zagotovo med najzanimivejšimi navtičnimi destinacijami na svetu. Mediteranska klima Jadranskega morja nudi idealne pogoje za jadranje čez vse leto.

Začni raziskovati
POVPRAŠEVANJE

splošno o navtični destinaciji hrvaška

Hrvaško morje je s svojo izredno razvejano obalo in neštetimi otoki zagotovo med najzanimivejšimi navtičnimi destinacijami na svetu. Mediteranska klima Jadranskega morja nudi idealne pogoje za jadranje čez vse leto. Hrvaško obalo obdaja okoli 1185 otokov, ki s prečudovito neokrnjeno naravo in pristnimi naselbinami nudi nepozabno jadralsko doživetje. Ugodni pogoji za jadranje, uživanje s prijaznimi domačini ter vrhunska kulinarika, zadovoljijo potrebe tudi najzahtevnejših gostov. Okoli 70 otokov je naseljenih. Na obali in otokih je veliko število marin in manjših pristanišč. Nešteto zalivov in lepih plaž, pa nudi zavetje za brezskrbno sidranje. Prepustite se uživanju ob vrhunski kulinariki ter neokrnjeni naravi v družbi gostoljubnih domačinov.

Vse svetovno priznane hrvaške turistične atrakcije dobijo še poseben čar, če jih doživimo preko navtične avanture. Destinacij je preveliko, da bi jih lahko na kratko opisali. Med njimi so čudovita obmorska mesta z razvejano kulturno dediščino, od katerih jih je mnogo pod Unesco zaščito. Ne glede na to, kam se odpravimo, je doživetje nepozabno. Poleg Dubrovnika, Splita, Zadra, Šibenika, Pule, Korčule, Hvara, Kornatov, Paklenih otokov, Visa je prečudovitih obmorskih krajev, vasic in otokov toliko, da z vsakim jadranjem odkrivamo nova in nova nepozabna doživetja.

obiščite destinacije z jadrnico glisse

Vse prelepe destinacije si lahko ogledate z našo jadrnico.